Πολιτική Προστασία

Ο Σύλλογος είναι ενταγμένος στα μητρώα Πολιτικής Προστασίας

Εγγραφή νέου μέλους

Η εγγραφή νέου μέλους είναι 40€. *Για τους αδειούχους ραδιοερασιτέχνες η εγγραφή είναι 20€.

Δωρεάν μαθήματα

Ο Σύλλογος προσφέρει δωρεάν μαθήματα στα μέλη του για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη.

Μας στηρίζουνΝέα / Ανακοινώσεις

Έπεσε η καρώ σημαιά για τον 7ο Φιλανθρωπικό Αγώνα "Αυτισμός Ελπίδα"

 

Έλαβε τέλος και ο 7ος φιλανθρωπικός αγώνας << αυτισμός Ελπίδα>>. Η κάλυψη των επικοινωνιών έγινε και φέτος με υποδειγματικό τρόπο από τα μέλη της ομάδας ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης - TARG. Ο σύλλογος μας για έκτη συνεχή χρονιά καλύπτει τις επικοινωνίες του αγώνα κάνοντάς των ασφαλέστερων για τους αθλητές και συμμετέχει έτσι στο σημαντικό έργο της ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ "ΕΛΠΙΔΑ". Η συνεργασία με όλους τους εθελοντές και ιδιαίτερα με την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου ήταν άψογη, έτσι με τις θερμές ευχαριστίες του προέδρου της μονάδας για την συμμετοχή μας και με γεμάτη την ψυχή μας θετικά αισθήματα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με υγεία !!!

 

Περισσότερα...Περισσότερα...

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019

Με τις ευχές για μια δημιουργική ραδιοερασιτεχνική χρονιά ολοκληρώθηκε σήμερα η καθιερωμένη εκδήλωση κοπή βασιλόπιτας της TARG μέσα στο εντευκτήριο του συλλόγου .
Η μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων, καθώς και η παρουσία της ΕΡΒΕ με τον πρόεδρο, τον γραμματέα και τρία μέλη της, έδειξε ότι είναι θερμό ακόμα το ενδιαφέρον των ραδιοερασιτεχνών για τους συλλόγους.
Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Κορδελιού – Εύοσμου κύριος Πέτρος Σούλας που ευχήθηκε σε όλους εκτός της καλής υγείας που είναι αυτονόητη, καλές εκπομπές - επαφές,  κατόπιν ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του συλλόγου από τον πρόεδρο sv2aok .
Το φλουρί το βρήκε για δεύτερη φορά μέλος της ΕΡΒΕ και συγκεκριμένα ο sv2brt ο Γιώργος και πήρε το φορητό v/u για το καλό της χρονιάς.

Και του χρόνου με υγεία !!

 

Περισσότερα...Περισσότερα...Περισσότερα... Περισσότερα...Περισσότερα...Περισσότερα...Περισσότερα...Περισσότερα...Περισσότερα...Περισσότερα...

Αναζήτηση

Ραντεβού κάθε

Δευτέρα & Τετάρτη
19:00 με 22:00
στην έδρα του Συλλόγου

28ης Οκτωβρίου 36
& Μεγάλου Αλεξάνδρου
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.

Βρείτε μας στα Social Media

  

SV2L Remote  RU84 

SSTV Live CAM