Πολιτική Προστασία

Ο Σύλλογος είναι ενταγμένος στα μητρώα Πολιτικής Προστασίας

Εγγραφή νέου μέλους

Η εγγραφή νέου μέλους είναι 40€. *Για τους αδειούχους ραδιοερασιτέχνες η εγγραφή είναι 20€.

Δωρεάν μαθήματα

Ο Σύλλογος προσφέρει δωρεάν μαθήματα στα μέλη του για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη.

Μας στηρίζουνΝέα / Ανακοινώσεις

HAMFEST 2019

 

Η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης T.A.R.G. για ενδέκατη συνεχή χρονιά και φέτος θα διοργανώσει το HAMFEST
της πόλης μας στις 8 - 9 - 2019 .
Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε τους εκθέτες να κλείσουν έγκαιρα θέση προκειμένου να προβούμε στη ενοικίαση τραπεζοκαθισμάτων.
Τιμή για ένα τραπέζι και μια καρέκλα : 5 ευρώ
Για συλλόγους : Δωρεάν
Για κρατήσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο τηλ , 69 74 32 18 15
Καθώς και στο email του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

LOCATION LINK : HAMFEST 2019:📍
Βλεπε  χαρτη  

   Περισσότερα...

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ΣΕΙΧ ΣΟΥ "ΚΡΑΝΟΣ"

Επιτυχημένη η έξοδος με τον σύλλογο στην δραστηριότητα του 
Poseidon Event VHF στο πρώτο μέρος και έπειτα HF με το διακριτικό του συλλόγου #SZ2T/p

...έγιναν πάνω από 200 QSO .
Στην περιοχή του ΣΕΙΧ ΣΟΥ "ΚΡΑΝΟΣ" 
Locator KN10lp 40 38'19.1"N 22 59'39.2"E 
#SV2ROC #SV2SDI #SV0EG 

το διασκεδάσαμε και θα επαναληφθεί σύντομα ... STAY TUNED ! 73

VIDEO : CQ CALLING CQ SZ2T/p OP: SV2ROC 

Περισσότερα...Περισσότερα...

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SX94MIKIS

Η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης προκειμένου να τιμήσει τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και εν όψη των 94 γενεθλίων του στις 29 Ιουλίου θα βγάλει στον αέρα το σπέσιαλ διακριτικό SX 94 MIKIS από τις 20 Ιουλίου 2019 έως και τις 29 Ιουλίου 2019 . 
Οι σταθμοί που θα κάνουν δυο επαφές θα μπορούν να κατεβάσουν το ανάλογο awards από το link που υπάρχει στο  https://www.qrz.com/lookup/sx94mikis  και να αποκτήσουν μια ιδιόγραφη παρτιτούρα του Μίκη που με ευχαρίστηση μας έδωσε την άδεια για την διάθεση των παρτιτούρων .
Οι φωτογραφίες που κοσμούν τα awards και την qsl κάρτα είναι προσφορά από το αρχείο της ΕΡΤ που μας διέθεσε για την ολοκλήρωση αυτής της δραστηριότητας.
Ραντεβού στον αέρα σε όλα τα mode. 

Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HAM-FEST ΑΘΗΝΑΣ 2019

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ HAM-FEST ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 9-6-2019

Η ομάδα ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για το HAM-FEST της Αθήνας στις 9 Ιουνίου 2019 .
Η αναχώρηση θα είναι στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύλλογο και επιστροφή το βράδυ της ίδιας μέρας.
Το κόστος είναι 25 ευρώ.
Καλούνται τα μέλη μας αλλά και μέλη άλλων συλλόγων καθώς και μεμονωμένα άτομα να πάρουν μέρος στην εκδρομή προκειμένου να συμπληρωθεί το πούλμαν.
Τηλέφωνο για κρατήσεις 6974321815.

Περισσότερα...


 

Εξετάσεις Α΄περιόδου 2019

 

Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Α΄περιόδου 2019 - Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (2/5/2019)

 

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Α΄ Περιόδου 2019 θα διεξαχθούν στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης (Καλοχώρι), την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα εξετάσεων υποψηφίων οδηγών (1ος όροφος), με ώρα έναρξης στις 9.00 π.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους από την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά για συμμετοχή στις εξετάσεις:
1.       Αίτηση στην οποία δηλώνει την κατηγορία που επιθυμεί να εξεταστεί: «ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1» ή «ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ» (χορηγείται από την υπηρεσία)
2.       Ηλεκτρονικό Παράβολο 26 € (e-παράβολο στον κωδ. 5113) ή το παλιό παράβολο από ΔΟΥ (στον ΚΑΕ 3741), για όσες ΔΟΥ εκδίδουν ακόμη τέτοια παράβολα
3.       Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή βιβλιάριο υγείας ή άδεια οδήγησης (σε περίπτωση υπηκόων άλλων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, απαιτούνται αποδεικτικά  έγγραφα που σχετίζονται με την υπηκοότητά τους και την μόνιμη διαμονή τους),
4.       Υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία), στην οποία ο ενδιαφερόμενος δηλώνει ότι: α) δεν έχει ανακληθεί προσωρινά ή αμετάκλητα προηγούμενη άδεια ραδιοερασιτεχνικού σταθμού ασυρμάτου και β) ο τόπος μονίμου κατοικίας,
5.       Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου,
6.       Ανταποδοτικό τέλος υπέρ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 6 € (σχετικά στις παρατηρήσεις),
7.       Αποδεικτικό απολυτηρίου τουλάχιστον δημοτικού σχολείου,
8.       Φάκελος από χαρτόνι με αυτιά χωρίς λάστιχο (προμήθεια από βιβλιοπωλείο ή από το κυλικείο της υπηρεσίας μας στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου της Διεύθυνσης).
 
Ιδιαιτερότητες:
1. Σε περίπτωση ανηλίκου, υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα του με την οποία παρέχεται η συναίνεσή του για την άσκηση των ραδιοερασιτεχνικών δραστηριοτήτων του ανηλίκου (ο ανήλικος πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 ετών και απόφοιτος Δημοτικού σχολείου).
2. Για την περίπτωση απαλλαγής από τη γραπτή εξέταση στο κεφάλαιο Α΄ «Τεχνικά Θέματα» απαιτείται τίτλος σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμων σχολών αλλοδαπής, κατεύθυνσης ηλεκτρονικής, ή ηλεκτρολογίας, ή τηλεπικοινωνιών (κατατίθεται στην υπηρεσία επικυρωμένο φωτοαντίγραφο, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά).
3. Τα ΑμΕΑ με ποσοστό 67% και άνω πληρώνουν το 50% του e παραβόλου των 26 € (υπάρχει ειδική επιλογή στην εφαρμογή).
 
Παρατηρήσεις:
1. Σε περίπτωση που η υποβολή των πιο πάνω δικαιολογητικών γίνεται από άλλο πρόσωπο, απαιτείται θεώρηση γνησίου υπογραφής στην υποβαλλόμενη αίτηση - εξουσιοδότηση και την υπεύθυνη δήλωση από την αστυνομία ή οποιαδήποτε δημόσια αρχή.
2. Το ανταποδοτικό τέλος των 6 ευρώ κατατίθεται αποκλειστικά στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό 6215-030024-719, με καταχωρημένο το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου ραδιοερασιτέχνη στο αποδεικτικό πληρωμής.

3. Η αίτηση είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=167&docid=519
4. Η ύλη των εξετάσεων και σχετικά θέματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών: http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=1160&id-&tid-1184 
5. Κατά την ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή βιβλιάριο υγείας ή άδεια οδήγησης (σε περίπτωση αλλοδαπών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, άδεια διαμονής).
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310 789 397.

Αναζήτηση

Ραντεβού κάθε

Δευτέρα & Τετάρτη
19:00 με 22:00
στην έδρα του Συλλόγου

28ης Οκτωβρίου 36
& Μεγάλου Αλεξάνδρου
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.

Βρείτε μας στα Social Media

  

SV2L Remote  RU84 

SSTV Live CAM