Πολιτική Προστασία

Ο Σύλλογος είναι ενταγμένος στα μητρώα Πολιτικής Προστασίας

Εγγραφή νέου μέλους

Η εγγραφή νέου μέλους είναι 40€. *Για τους αδειούχους ραδιοερασιτέχνες η εγγραφή είναι 20€.

Δωρεάν μαθήματα

Ο Σύλλογος προσφέρει δωρεάν μαθήματα στα μέλη του για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη.

Μας στηρίζουνΠολιτική Απορρήτου εφαρμογής MyTARG

c_576_432_16777215_00_images_2016_3_privacy-policy-1-1024x348.jpg

1. Ποια δεδομένα συλλέγουμε και πώς τα χρησιμοποιούμε

Κάθε φορά που οι Χρήστες αποκτούν πρόσβαση στην εφαρμογή μας τότε συλλέγονται αυτόματα κάποια βασικά δεδομένα για τον Χρήστη και τη συσκευή που χρησιμοποιεί, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με την οποία είναι συνδεδεμένος, ο μοναδικός αριθμός αναγνώρισης της συσκευής που χρησιμοποιεί, κάποια γεωγραφικά δεδομένα (εάν το επιτρέπει ο Χρήστης στις ρυθμίσεις της συσκευής του), ο τύπος της συσκευής μέσω της οποίας αποκτά πρόσβαση στην Εφαρμογή μας (συνολικά καλούμενα εφεξής χάριν συντομίας ως «τα Δεδομένα Χρήσης»). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης είναι συνήθως ανώνυμα και δεν είναι προσωπικά, είναι όμως δυνατό να υπάρχουν και να περιέχουν και κάποια προσωπικά δεδομένα.Σε καμία περίπτωση ο Σύλλογος μας  δεν πωλεί, δεν κοινοποιεί και δεν επιτρέπει την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη σε κανένα τρίτο μέρος . Η εφαρμογή μας χρησιμοποιεί «cookies», τα οποία είναι μικρά αρχεία κειμένου που επιτρέπουν το auto-login στην εφαρμογή.

2. Προσωπικά δεδομένα του Χρήστη

Δεν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα όταν επισκέπτεστε η εγκαθιστάτε την εφαρμογή μας. Άλλα, μη προσωπικά δεδομένα μπορεί επίσης να συλλεχθούν μέσω της υπηρεσίας Google Analytics καθαρά για στατιστικούς σκοπούς. Μη προσωπικά δεδομένα σημαίνει ότι ο Χρήστης δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί συσχετιζόμενος με αυτά. Μολονότι τα δεδομένα αυτά δεν είναι προσωπικά ο Σύλλογος μας δεν τα μοιράζεται με τρίτα μέρη.

3. Διαφήμιση και σύνδεσμοι και υπηρεσίες τρίτων μερών

Η  Εφαρμογή μας μπορεί να περιέχει πληροφορίες και μη συμπεριφορικές διαφημίσεις απο τριτους.

3. Η εφαρμογή προσφέρεται εντελώς δωρεάν 

Η  Εφαρμογή μας προσφέρεται εντελώς δωρεαν σε όλους τους φιλους τους ραδιοερασιτεχνισμου καθαρά για εκπαιδευτικους σκοπούς, διευκόλυνση και ενημερωση των μελων και προβολης του Συλλόγου.

4. Αναθεωρήσεις στην Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δύναται να τροποποιείται οποτεδήποτε από τον Σύλλογο. Εν τοιαύτη περιπτώσει η έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου που θα ισχύει θα είναι αυτή που είναι δημοσιευμένη στον Ιστοτόπο ή/και στην Εφαρμογή μας.

 

Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης:09/02/2017

 

 

Αναζήτηση

Ραντεβού κάθε

Δευτέρα & Τετάρτη
19:00 με 22:00
στην έδρα του Συλλόγου

28ης Οκτωβρίου 36
& Μεγάλου Αλεξάνδρου
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.

Βρείτε μας στα Social Media

  

SV2L Remote  RU84 

SSTV Live CAM