Πολιτική Προστασία

Ο Σύλλογος είναι ενταγμένος στα μητρώα Πολιτικής Προστασίας

Εγγραφή νέου μέλους

Η εγγραφή νέου μέλους είναι 40€. *Για τους αδειούχους ραδιοερασιτέχνες η εγγραφή είναι 20€.

Δωρεάν μαθήματα

Ο Σύλλογος προσφέρει δωρεάν μαθήματα στα μέλη του για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη.

Μας στηρίζουνΔραστηριότητες

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ SZ1A

Μεγάλη η συμμετοχή στην εκδρομή που διοργάνωσε η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης TARG προς τον σύλλογο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών δυτικής Ελλάδας SZ1A. Εκτός από μέλη του συλλόγου μας, ακολούθησαν και συνάδελφοι από άλλες περιοχές της Ελλάδας με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί μια πολύ καλή ραδιοερασιτεχνική συνάντηση.Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις πολύ αξιόλογες ραδιοερασιτεχνικές εγκαταστάσεις που έχουν φτιάξει οι συνάδελφοι της ΕΡΔΕ και να ενημερωθούμε από τον SV1DPIμε λεπτομερή αναφορά για όλα αυτά που τα έχουμε δει μόνο σε αμερικάνικα βιντεάκια. Όσο για τις κεραίες οι φωτογραφίες τα λένε όλα. Μετά από την ενημέρωση ήρθε η κατεδάφιση. Εδώ φάνηκε ο όρος ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ τι σημαίνει.

Περισσότερα...

Μετατροπή ενός παλιού πομπού μεσαίων κυμάτων σε πομπό CW στα 80 μέτρα. Παρουσίαση από τον Χρήστο SV2GWI

Περισσότερα...

Λόγω μη απαρτίας η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20:00. Οι συνάδελφοι που ήρθαν σήμερα, είχαν την ευκαιρία - εφόσον δεν πραγματοποιήθηκε  η Γενική  Συνέλευση- να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Χρήστου SV2GWI πως

Περισσότερα...

Ετήσια συνεστίαση μελών και φίλων της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης "T.A.R.G." 2018

Περισσότερα...

Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, μέσα σε μια όμορφη και πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε και φέτος, η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση μελών και φίλων του συλλόγου στην ταβέρνα «Το στέκι του Παπαγάλου» στον Εύοσμο.Το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα...

Jamboree on the air 2018

Περισσότερα...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η TARG με το διακριτικό SZ2T/J, κάλυψε το  Jamboree on the air  2018  (JOTA) από το 9 Σύστημα Προσκόπων Ευόσμου.

Αυλαία για το J42OSE 2018

Περισσότερα...

Η  έντονη  δραστηριότητα  στα  βραχέα  και  η μουσική  βραδιά  που διοργάνωσε ο Σύλλογος  «Φίλοι του Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης»  πρωταγωνίστησαν  στο  φετινό  J42OSE  που ολοκλήρωσε  με μεγάλη  επιτυχία  τις  δυο  48ωρες εκπομπές  του  από το Σιδηροδρομικό  Μουσείο  Θεσσαλονίκης  στα πλαίσια της  εκδήλωσης  “Διεθνή  Σαββατοκύριακα  των  Μουσείων” στον αέρα. 

Περισσότερα...

Αναζήτηση

Ραντεβού κάθε

Δευτέρα & Τετάρτη
19:00 με 22:00
στην έδρα του Συλλόγου

28ης Οκτωβρίου 36
& Μεγάλου Αλεξάνδρου
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.

Βρείτε μας στα Social Media

  

 

         QO-100

      

 

SV2L Remote  RU84 

 

SSTV Live CAM