Πολιτική Προστασία

Ο Σύλλογος είναι ενταγμένος στα μητρώα Πολιτικής Προστασίας

Εγγραφή νέου μέλους

Η εγγραφή νέου μέλους είναι 40€. *Για τους αδειούχους ραδιοερασιτέχνες η εγγραφή είναι 20€.

Δωρεάν μαθήματα

Ο Σύλλογος προσφέρει δωρεάν μαθήματα στα μέλη του για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη.

Μας στηρίζουνΕτήσια συνεστίαση μελών και φίλων του Συλλόγου 2017

c_576_432_16777215_00_images_2016_0001-tile.jpg
Τη Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017, μέσα σε μια όμορφη και πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε  και φέτος, η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση μελών και φίλων του Συλλόγου, στην ταβέρνα «Το στέκι του Παπαγάλου» στον Εύοσμο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που για ακόμη μία φορά μας τιμήσατε με την παρουσία σας και υποστηρίξατε την εκδήλωσή μας.
Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να συγχαρούμε και τους νέους συναδέλφους και μέλη του Συλλόγου μας οι οποίοι επέτυχαν στις εξετάσεις για την κατηγορία 1 (SV).Θερμά συγχαρητήρια,στην Ζαχαρούλα, στον Μάνο, στον Κωνσταντίνο και στον Κυριάκο που είναι και το νεότερο μέλος του Συλλόγου μας, σε ηλικία 14 ετών απόκτησε το πτυχίο του στην κατηγορία 1 (SV).Συγχαρητήρια και στον δάσκαλό μας Τάσο SV2HZT για την πολύ καλή δουλειά που κάνει.
Με αφορμή την σημερινή μας επικοινωνία καθώς έκλεισε ένας γόνιμος κύκλος συνεργασίας 2 ετών, εμείς, τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες, συνολικά αλλά και στον καθένα χωριστά, για την υποστήριξη και την άριστη συνεργασία, την οποία καλλιεργήσαμε και αναπτύξαμε από κοινού όλο αυτό το χρονικό διάστημα καθώς και για ότι θετικό καταφέραμε να προσφέρουμε μαζί στον Σύλλογό μας συμβάλλοντας στη διάδοση του Ραδιοερασιτεχνισμού.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!
 
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.
 
 

Αναζήτηση

Ραντεβού κάθε

Δευτέρα & Τετάρτη
19:00 με 22:00
στην έδρα του Συλλόγου

28ης Οκτωβρίου 36
& Μεγάλου Αλεξάνδρου
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.

Βρείτε μας στα Social Media

  

SV2L Remote  RU84 

SSTV Live CAM