Πολιτική Προστασία

Ο Σύλλογος είναι ενταγμένος στα μητρώα Πολιτικής Προστασίας

Εγγραφή νέου μέλους

Η εγγραφή νέου μέλους είναι 40€. *Για τους αδειούχους ραδιοερασιτέχνες η εγγραφή είναι 20€.

Δωρεάν μαθήματα

Ο Σύλλογος προσφέρει δωρεάν μαθήματα στα μέλη του για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη.

Μας στηρίζουν


 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ SZ1A

Μεγάλη η συμμετοχή στην εκδρομή που διοργάνωσε η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλονίκης TARG προς τον σύλλογο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών δυτικής Ελλάδας SZ1A. Εκτός από μέλη του συλλόγου μας, ακολούθησαν και συνάδελφοι από άλλες περιοχές της Ελλάδας με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί μια πολύ καλή ραδιοερασιτεχνική συνάντηση.Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις πολύ αξιόλογες ραδιοερασιτεχνικές εγκαταστάσεις που έχουν φτιάξει οι συνάδελφοι της ΕΡΔΕ και να ενημερωθούμε από τον SV1DPIμε λεπτομερή αναφορά για όλα αυτά που τα έχουμε δει μόνο σε αμερικάνικα βιντεάκια. Όσο για τις κεραίες οι φωτογραφίες τα λένε όλα. Μετά από την ενημέρωση ήρθε η κατεδάφιση. Εδώ φάνηκε ο όρος ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ τι σημαίνει.

  1. Ο σεφ του Αγρινίου SV1BDO ο Σωτήρης είχε σε ταυτόχρονη λειτουργία , τον φούρνο της ηλεκτρικής κουζίνας ,τα δύο μάτια αυτής και τον φούρνο μικροκυμάτων.Παράλληλα έφτιαχνε σαλάτες και διάφορους μεζέδες.
  2. Ο πρόεδρος SV1CQK ο Θανάσης είχε πάνω στα κάρβουνα ένα γουρουνόπουλο να γυρίζει και να γεμίζει τον αέρα με υποσχέσεις.
  3. και μετά από το πέρας της κατεδάφισης εμφανίζεται ο SV1RRP ο Κώστας με ένα τεράστιο ταψί ρεβανί το οποίο έφτιαξε η XYL του με ανεπανάληπτη νοστιμιά.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους ραδιοερασιτέχνες για την φιλοξενία τους που θα μας μείνει αξέχαστη και ευχόμαστε να μπορέσουμε να την ανταποδώσουμε κάποια στιγμή και εμείς . Και βέβαια να ευχαριστήσουμε και τον συνάδελφο SV6KPT τον Βαγγέλη που το πρωί περνώντας από τα Ιωάννινα μας περίμενε για να μας γνωρίσει και να μας κεράσει τους καφέδες. Μετά από την αναμνηστική φωτογραφία ανοίγει το πορτ μπαγκαζ και μας δίνει όλους από δυο κουτιά με γιανιώτικους μπακλαβάδες.
Στην εκδρομή ήρθαν. SV2AOK , SV2ASS , SV2GNJ , SV2HTR , SV2RQ , SV2FQP , SV2AMK , SV7LO , SV1YU , SV1GE , SV1IT , SV6HA.

Αναζήτηση

Ραντεβού κάθε

Δευτέρα & Τετάρτη
19:00 με 22:00
στην έδρα του Συλλόγου

28ης Οκτωβρίου 36
& Μεγάλου Αλεξάνδρου
Εύοσμος, Θεσσαλονίκη.

Βρείτε μας στα Social Media

  

 

         QO-100

      

 

SV2L Remote  RU84 

 

SSTV Live CAM